Top 3 Adults only hotels Griekenland

We mogen eindelijk weer op vakantie! En dat was bij Onlyadultsvakanties.nl afgelopen maand zeker te merken! De vakanties vlogen de deur uit! De meest populaire Adults only bestemmingen van de maand juni waren Spanje en Griekenland. In Griekenland werden 3 hotels ontzettend vaak geboekt. Check hieronder de lijst van de meest geboekte Adults only hotels van de afgelopen maand in Griekenland!

#3

Boutique by Doryssa

Boutique by Doryssa is een in Bohemian stijl ingericht hotel, waar je in alle rust kunt genieten van elkaar. Want hier kom je geen kinderen tegen. Dit stijlvolle hotel telt maar 25 kamers en biedt alle comfort die je je maar kunt wensen. De lichte kamers zijn smaakvol en esthetisch ingericht, heerlijk slapen in goede bedden. Plof neer op het fijne lounge bed bij het zwembad of spring op de fiets en fiets naar Asterias Beach Club of de haven van Pythagorion.

Boutique by Doryssa

#2

Cavo Vezal

Het schitterende hotel Cavo Vezal in Agios Sostis is een hotel op Zakynthos exclusief voor onze Nederlandse gasten. Omringd door olijfbomen en gebouwd door gebruik te maken van natuurlijke elementen, is de ideale ambiance gecreëerd voor niets dan ontspanning en tijd voor elkaar.

 

Daarnaast verwelkomt Cavo Vezal gasten vanaf 16 jaar, dus rust is gegarandeerd. Om de dag goed te beginnen neem je die verfrissende duik vanuit je eigen Swim Up kamer, terwijl de heerlijke geur van koffie je tegemoet komt vanuit de bar. Kan de dag beter beginnen?

 

Lekkere sapjes bij de lunch, een heerlijke cocktail voor het aperitief en het uitgebreide buffet bij het diner, dit is pas écht All Inclusive. Qua locatie kan het ook niet veel beter, het levendige Laganas ligt op een steenworp afstand voor een goed avondje uit. Voor de strandliefhebbers onder ons is het maar een klein stukje lopen om de handdoek neer te leggen en te dippen in het warme zeewater. Met een beetje geluk spot je hier de Caretta Caretta schildpad terwijl je dobbert op je luchtbedje. Zakynthos op z’n best!

Cavo Vezal

#1

TUI BLUE Zante Maris

Zakynthos is een parel rijker! Hotel TUI BLUE Zante Maris in Tsilivi is met een luxe en stijlvolle uitstraling precies zoals je verwacht. Speciaal ontworpen voor volwassenen ben je er hier met z’n tweeën even heerlijk tussenuit.

 

Na het ontbijt stap je zo het strand op en ‘s middags is het heerlijk afkoelen in het zwembad, terwijl Spiros je favoriete cocktail klaarmaakt. Je verblijft All Inclusive, dus hoeft even nergens aan te denken. Alle tijd om heerlijk tot rust te komen. Mocht je toch de drukte willen opzoeken, dan ben je in een paar stappen in het centrum van Tsilivi. Dit is vakantie zoals het bedoeld is.

TUI BLUE Zante Maris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *