Top 5 Adults only hotels Griekenland

We mogen eindelijk weer op vakantie! En dat was bij Onlyadultsvakanties.nl afgelopen maand zeker te merken! De vakanties vlogen de deur uit! De meest populaire Adults only bestemmingen van de maand juni waren Spanje en Griekenland. In Griekenland werden 4 hotels ontzettend veel geboekt. Check hieronder de lijst van de meest geboekte Adults only hotels van de afgelopen maand in Griekenland!

#1

Serenity Gloria Apartments Agrilia – adults only

Serenity Gloria Apartments Agrilia biedt appartementen en hotelkamers voor alleen volwassen gasten. Hier beleef je dat heerlijke vakantiegevoel en geniet je in alle rust van elkaar en de mooie omgeving. Neem plaats bij het nieuwe zwembad op een ligbed en bestel bij de bar een zomerse cocktail.

 

Voor de lekkere trek staan er snacks op het menu en kun je in de avond dineren in het restaurant. De sfeervolle appartementen zijn heerlijk ruim en gedeeltelijk gerenoveerd.

 

Zowel de badkamer als de keuken zijn allemaal vernieuwd. De hotelkamers zijn geheel gerenoveerd en bieden een mooie stijl en zijn zeer comfortabel. En voor een heerlijk ontbijt kun je terecht bij het naastgelegen Serenity Luxury Boutique Hotel Agrilia wat op nog geen 15 meter ligt. Reserveer het er vast bij om de dag lekker op te starten. Fijne vakantie!


Serenity Gloria apartments Agrilia

#2

Hotel Sentido Unique Blue Resort – Adults only

Op een unieke locatie, direct aan het strand en vlakbij het bruisende centrum van Heraklion vind je het gloednieuwe, prachtige Hotel Sentido Unique Blue Resort. Dit luxe 5-sterrenhotel bied je trendy kamers, uitstekende gastronomie en topligging.

 

Alle kamers zijn modern en in elegante stijl ingericht, waarbij eindeloos comfort en een boho-chic interieur worden gecombineerd. In dit luxe hotel heb je alle tijd van de wereld. Stress glijdt van je af als je even wegdroomt op één van de fijne ligbedden bij het zwembad of op het prachtige strand.

 

Zin in nog meer ontspanning? Bezoek dan de mooie spa van Hotel Sentido Unique Blue Resort en geniet van een schoonheidsbehandeling of massage die je tegen betaling kunt boeken. Bij Hotel Sentido Unque Blue Resort is lekker eten heel belangrijk. 


Sentido Unique Blue resort

#3

Boutique by Doryssa

Boutique by Doryssa

Boutique by Doryssa is een in Bohemian stijl ingericht hotel, waar je in alle rust kunt genieten van elkaar. Want hier kom je geen kinderen tegen. Dit stijlvolle hotel telt maar 25 kamers en biedt alle comfort die je je maar kunt wensen. De lichte kamers zijn smaakvol en esthetisch ingericht, heerlijk slapen in goede bedden. Plof neer op het fijne lounge bed bij het zwembad of spring op de fiets en fiets naar Asterias Beach Club of de haven van Pythagorion.


Boutique by Doryssa

#4

Cavo Vezal

Cavo Vezal

Het schitterende hotel Cavo Vezal in Agios Sostis is een hotel op Zakynthos exclusief voor onze Nederlandse gasten. Omringd door olijfbomen en gebouwd door gebruik te maken van natuurlijke elementen, is de ideale ambiance gecreëerd voor niets dan ontspanning en tijd voor elkaar.

 

Daarnaast verwelkomt Cavo Vezal gasten vanaf 16 jaar, dus rust is gegarandeerd. Om de dag goed te beginnen neem je die verfrissende duik vanuit je eigen Swim Up kamer, terwijl de heerlijke geur van koffie je tegemoet komt vanuit de bar. Kan de dag beter beginnen?

 

Lekkere sapjes bij de lunch, een heerlijke cocktail voor het aperitief en het uitgebreide buffet bij het diner, dit is pas écht All Inclusive. Qua locatie kan het ook niet veel beter, het levendige Laganas ligt op een steenworp afstand voor een goed avondje uit. Voor de strandliefhebbers onder ons is het maar een klein stukje lopen om de handdoek neer te leggen en te dippen in het warme zeewater. Met een beetje geluk spot je hier de Caretta Caretta schildpad terwijl je dobbert op je luchtbedje. Zakynthos op z’n best!


Cavo Vezal

#5

TUI BLUE Zante Maris

TUI BLUE Zante Maris

Zakynthos is een parel rijker! Hotel TUI BLUE Zante Maris in Tsilivi is met een luxe en stijlvolle uitstraling precies zoals je verwacht. Speciaal ontworpen voor volwassenen ben je er hier met z’n tweeën even heerlijk tussenuit.

 

Na het ontbijt stap je zo het strand op en ‘s middags is het heerlijk afkoelen in het zwembad, terwijl Spiros je favoriete cocktail klaarmaakt. Je verblijft All Inclusive, dus hoeft even nergens aan te denken. Alle tijd om heerlijk tot rust te komen. Mocht je toch de drukte willen opzoeken, dan ben je in een paar stappen in het centrum van Tsilivi. Dit is vakantie zoals het bedoeld is.


TUI BLUE Zante Maris

Het bericht Top 5 Adults only hotels Griekenland verscheen eerst op Adults only.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *