Beste all inclusive hotels in Santorini

Ben je op zoek naar de beste all inclusive hotels in Santorini? Zoek niet verder. Wij hebben een selectie gemaakt van de top hotels op dit prachtige eiland, die jouw verblijf onvergetelijk zullen maken.

Absolute luxe: Canaves Oia Epitome

Als je op zoek bent naar absolute luxe en comfort, dan is Canaves Oia Epitome het hotel voor jou. Dit exclusieve resort biedt een adembenemend uitzicht op de caldera van Santorini en beschikt over ruime suites met privézwembaden en terrassen. De prijsklasse van Canaves Oia Epitome ligt aan de hoge kant, maar je krijgt er wel de ultieme vakantie-ervaring voor terug.

Romantisch en sfeervol: Katikies Santorini

Katikies Santorini is gelegen in het charmante dorpje Oia en staat bekend om haar romantische en sfeervolle ambiance. Dit luxe boutique hotel beschikt over elegante suites met privé-jacuzzi’s en geweldige faciliteiten zoals een zwembad, een spa en een uitstekend restaurant. Je kunt hier genieten van een heerlijke vakantie met je geliefde.

Familieplezier: Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa is een prachtig resort dat geschikt is voor gezinnen. Het heeft alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geweldige vakantie, zoals ruime familiekamers, een kinderzwembad en een kids club. Ook de volwassenen worden hier niet vergeten met een fitnessruimte, een spa en diverse restaurants op het terrein.

Strandvakantie: Ambassador Aegean Luxury Hotel and Suites

Als je op zoek bent naar de perfecte strandvakantie, dan is Ambassador Aegean Luxury Hotel and Suites het ideale hotel voor jou. Het ligt direct aan het zwarte zandstrand van Perivolos en beschikt over luxe suites met privézwembaden en prachtige uitzichten op de Egeïsche Zee. Hier kun je genieten van zowel zon als strand in stijl en comfort.

Moderne elegantie: Grace Santorini

Grace Santorini biedt moderne elegantie, gecombineerd met de traditionele architectuur van Oia. Dit luxueuze hotel heeft suites met privézwembaden en ononderbroken uitzichten op de caldera. Geniet van de heerlijke gerechten in het bekroonde restaurant of kom tot rust in de spa. Grace Santorini biedt de perfecte ervaring voor wie op zoek is naar een combinatie van modern en traditioneel.

Conclusie

Santorini heeft veel te bieden als het gaat om all inclusive hotels met een geweldig uitzicht. Van exclusieve resorts tot familievriendelijke accommodatie en romantische hotels, er is voor elk wat wils. Kies het hotel dat bij jou past en geniet van deze prachtige bestemming in stijl en comfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *