Oostenrijkboeken.nl

Vakanties naar Oostenrijk

Het is tijd voor een heerlijke skivakantie naar Oostenrijk. Op Oostenrijkboeken.nl vindt u de beste deals voor een heerlijke wintersport naar ’t prachtige Oostenrijk. Een vakantie naar de bergen van Tirol, Karinthië of Salzburg? Bekijk dan ons aanbod reizen naar Oostenrijk. Oostenrijkboeken.nl heeft voor u de meest voordelige reizen naar Oostenrijk van onder andere TUI, Prijsvrij en Sunweb verzameld om zo uw zoektocht naar een heerlijke skivakantie makkelijker te maken. Ontdek samen met uw partner/gezin de prachtige skipistes en mooie vergezichten die de Oostenrijkse bergen u bieden! Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk dan snel ons reisaanbod vakanties naar Oostenrijk.

Over Oostenrijkboeken.nl

Oostenrijkboeken.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat continu zorgt voor een actueel aanbod. Uw perfecte skivakantie is op Oostenrijkboeken.nl al begonnen! Onze medewerkers zijn druk bezig om voor u op een objectieve en overzichtelijke manier inzicht te geven bij uw zoektocht naar de mooiste bestemming voor de beste prijs.

Wij maken optimaal gebruik van de kracht van het internet en zorgen dat touroperators en vakantieaanbieders concurrerend blijven en komen zodoende met de scherpste deals voor u. De kracht van ons bedrijf is dat wij u als consument centraal stellen, op basis van uw reiswensen kunnen wij altijd de beste deal aanbieden.

Het klimaat in Oostenrijk

Oostenrijk kent drie verschillende klimaten. De hogere gebieden zoals Tirol en het Vorarlberg hebben een hooggebergteklimaat. Terwijl de lagergelegen delen een gematigd landklimaat hebben. De overgangsgebieden tussen deze twee klimaatzones hebben een koud landklimaat, met koude winters en vrij koele zomers. In het uiterste westen van Oostenrijk komen enkele gebieden voor met een microklimaat, waarbij ook het gematigd maritiem klimaat voorkomt.

Het landklimaat zorgt er voor dat het weerbeeld binnen één of enkele dagen totaal kan omslaan.  Vooral de skigebieden in de Alpen zijn hier erg vatbaar voor. Zo kan er zelfs per berg of zijde van een berg verschil voorkomen in het weerbeeld.