Singletravels.nl

Samen op reis om leuke singles te ontmoeten

Ben je single en toe om leuke nieuwe mensen te ontmoeten? Gezelligheid deel je met anderen en daarom is samen op reis gaan met allemaal leuke singles een uitstekende manier om mogelijk jouw nieuwe partner te ontmoeten. Van singlereizen word je gelukkig en je deelt alvast een unieke ervaring in een prachtige omgeving. 

Zelfs als je niet al gelijk iemand ontmoet om meer mee op te bouwen, bouw je met zekerheid een heleboel nieuwe vriendschappen op. Je ontmoet tijdens onze uiteenlopende reizen naar indrukwekkende landen mensen die gelijkgestemd zijn en net als jij graag de wereld ontdekken.

Een ongedwongen manier om op vakantie te gaan, met keuze uit diverse vakantiebestemmingen. Als single is het zeker een leuk idee om met andere alleenstaanden op reis te gaan. Ontdek nu ons ruime aanbod singlereizen in Europa en daarbuiten!

Vakantiebestemmingen voor groepsreizen

Bij Singletravels.nl heb je voldoende keuze als het aankomt op de bestemming van jouw vakantie. Je kunt kiezen uit een sportieve vakantie, waarbij voldoende aandacht wordt besteed aan activiteiten als wandelen, fietsen, of watersporten.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een fijne zonvakantie en genieten van het strand of heerlijk fietsen door uitgestrekte bosgebieden. Een avontuurlijke vakantie kan al een korte stedentrip betreffen, waarbij je samen met andere singles steden naar keuze bezoekt.

We bieden gezellige singlereizen in Nederland, maar zeker ook singlereizen naar Spanje en andere favoriete vakantiebestemmingen. Kies voor een single reis naar Kroatië, DuitslandGriekenland, Ierland of Frankrijk en ontdek al het moois dat deze landen te bieden hebben. Uiteraard kun je ook dichter bij huis blijven en genieten van een korte trip door Nederland of België.