Adults Only vakanties: hotels voor volwassenen

Adults Only vakantie

Bent u op zoek naar een vakantie zonder kinderen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Op www.onlyadultsvakanties.nl hebben wij voor u alle Adults Only hotels van de bekende reisorganisaties verzameld. Zo is de zoektocht naar de perfecte Adults Only vakantie wel erg gemakkelijk!

We hebben Adult Only hotels in onder andere SpanjeTurkijePortugalEgypte en Griekenland. Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties via onze website en boek jouw vakantie vandaag nog. 

Adults Only hotels

Veel hotels en resorts bieden deze speciale vakanties alleen voor volwassenen aan. Zo komt u echt tot rust, samen met uw partner of met vrienden. Mijn vrouw en ik zijn gek op kinderen maar we kunnen ons voorstellen dat het ook fijn kan zijn om eens samen op reis te gaan en echt tijd voor elkaar te hebben zonder kinderen. Daarom zijn mijn vrouw en ik deze website gestart met als doel: een compleet overzicht van alle Adults Only hotels van de bekende reisorganisaties. Goed om te weten is dat u niet via onze website boekt maar direct via de desbetreffende reisorganisatie.

Sensimar

Een uniek concept dat zich enkel richt op volwassenen zijn de zogenoemde Sensimar hotels. Rust, ruimte en de tijd voor jezelf. Even geen kinderen, want SENSIMAR is aandacht voor elkaar. Ontspannen genieten in een moderne omgeving. SENSIMAR hotels liggen altijd op prachtlocaties en op steenworp afstand van zee. In een Sensimar hotel kom je alleen volwassenen tegen, Adults only dus! Je kunt hier natuurlijk ook met je vrienden of familie in alle rust ontspannen en van de vakantie genieten.

SENSIMAR hotels vind je over de hele wereld. Van Ibiza tot Mexico en van Italië tot de Dominicaanse Republiek. Alle hotels liggen op mooie locaties en dichtbij de zee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *