Ontdek TUI Small & Friendly: kleinschalige hotels

Reisorganisatie TUI heeft een nieuw concept gelanceerd. Bij het thema Small & Friendly worden kleinschalige en authentieke hotels en appartementen aangeboden. Uiteraard liggen deze accommodaties op rustig gelegen plekken niet midden in een toeristisch gebied.

Het concept Small & Friendly heeft bestemmingen rond de Middellandse maar ook diverse autovakanties en verre reizen vallen onder de noemer ‘klein en vriendelijk’. 

Weg van alle drukte

  • Even weg van alle drukte
  • Authentiek karakter
  • Hier draait het om jou

Ideaal voor stellen

Geen animatie aan het zwembad of een designkoelkast op je kamer? Kies dan voor een Small & Friendly vakantie van TUI. Deze vakanties zijn niet per definitie Adults only maar het is wel een ideale vakantie voor stellen. Rust is hier het toverwoord. Wat dacht u van een enorm hemelbed of een landhuis uitkijkend over de Ionische of Middellandse zee? Bekijk snel het aanbod vakanties met als thema Small & Friendly. Daarmee biedt TUI accommodaties die kleinschalig en authentiek zijn en waarbij TUI op zoek is gegaan naar ‘couleur locale’.

Small & Friendly: authentiek, klein en weg van het massatoerisme

Auto huren

Gaat u samen met uw partner of vriend/vriendin voor een Small & Friendly vakantie met vliegreis? Dan heeft u ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen voor een huurauto. Ze bent u samen even helemaal weg van de drukt maar heeft u wel de vrijheid om heerlijk op ontdekking te gaan.

Ontdek het hier [sp_easyaccordion id=”60679″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *